Tyylikäs suihkusyvennys valkoisen ja kerman sävyissä

Erilaiset kulmat, vinokatot ja syvennykset luovat kylpyhuoneeseen mukavan ja kutsuvan tunnelman. Syvennys on erityisen kätevä, koska siihen voi helposti asentaa kääntyvän suihkuseinän erottamaan suihkutilan muusta kylpyhuoneesta. Näin voi luoda rauhallisen suihkutilan ja vapauttaa kylpyhuoneen nurkan esimerkiksi kulma-ammeelle.

Tässä kylpyhuoneessa suihkutila on luotu juuri näin. Suihkutila on kaakeloitu kauniilla klinkkerilaatoilla, joiden värisävy mukailee muun kylpyhuoneen sisustusta. Viherkasvien avulla on tuotu syvyyttä vaaleaan ympäristöön.

Suihkuseinä syvennykseen

Valikoimaamme kuuluu useita kauniita ja käytännöllisiä suihkuseinäratkaisuja, jotka sopivat asennettavaksi suihkusyvennykseen. Sopivan ratkaisun löydät kolmesta tuotesarjastamme: ARC, LINC ja KARIBIA. Syvennyksen aukon koosta riippuen voit valita joko yksi- tai kaksiovisen suihkuseinäratkaisun, profiileilla tai tyylikkäillä saranoilla varustettuna. Valittavana on myös ratkaisuja, joissa on kiinteä seinäosa kääntyvän tai liukuvan suihkuseinän lisäksi. Löydä sopivin ratkaisu kylpyhuoneeseesi Suihkuverstaassamme.

Kuvan kaksi suihkuovea kääntyvät kätevästi syvennyksen sisään mutta ovat yhtä kauniit suljettuinakin.

Tuotteista

SUIHKUSEINÄ ARC 3 | KYLPYHUONEKALUSTEET Vedum | SEKOITTAJA Mora Armatur |

Kategoria: Moderni