Mielestämme tavallista kylpyhuonetta ei ole olemassakaan.

Mahdollisuuksia on rajattomasti, ja rajat on tarkoitettu rikottaviksi. Meistä kylpyhuone tuntuu omalta vasta sitten, kun se on juuri sellainen kuin haluat. Nyt voit toteuttaa haaveesi. Kun hankit suihkutilakalusteet Sankalta, voit päättää mitoista itse. Jos kylpyhuoneessasi on viisto katto tai ajatus vinoon leikatusta suihkuseinän reunasta muutoin miellyttää, tällainenkin ratkaisu onnistuu mainiosti.

Meillä on maailman pienin suihkuseinävarasto.

Suurin osa ARC-, LINC- ja KARIBIA-designmallistojemme suihkuseinistä valmistetaan vasta tilauksesta. me nimittäin uskomme, että jos haluaa rakentaa Pohjoismaiden parhaat suihkutilakalusteet, ne on mitoitettava asennuskohteen mukaan. Saat päättää mitat, lasin, helat ja sen, miltä suihkutilakokonaisuutesi tulee näyttämään - me toteutamme visiosi.

Toteutus ei ole tyyris taikka mutkikas. Olemme määritelleet tietynlaisen peruspaketin, jonka perusteella hinta määräytyy. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, minkälaiset mitat tai lasinleikkaukset valitset, hinta on aina sama kuin peruspaketilla.


Tämä tunnus suihkuseinien kohdalla ilmaisee, minkä mallien mittoja voidaan mukauttaa - ilman lisäkustannuksia.

Tämä on ensimmäinen askel kohti uutta suihkuasi

Suihkutilakalusteiden ammattilaisina ehdotamme, että tutustut ensin suihkuihimme ja valitset niistä tarpeitasi parhaiten vastaavan, ja lisäät sitten kokonaisuuteen haluamasi pyyhekuivaimet sekä lisävarusteet täydellistä suihkuetkeä varten. Kaikki desingmallistojemme osat sopivat yhteen, ja vaihtoehtoisia yhdistelmiä on runsain mitoin. Mallistojen tuotteita voi tietysti yhdistellä myös keskenään omien mieltymystensä mukaan. Lähde matkalle kohti unelmiesi kylpyhuone.

Tutustu suihkutilakalusteisiin tästä >