Kestävää designia

Rakastamme tekniikkaa! Pyrimme aina yhdistämään vanhaa ja uutta teknikkaa. Tämä ajattelutapa tuottaa jatkuvasti uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Suihkuseiniemme lasit valmistetaan, kovetetaan ja karkaistaan Smoolannissa, ja suihkutilakalusteet kootaan tehtaissamme Loviisassa ja Malmössa. Pyrimme jatkuvasti optimoimaan tuotantoamme esimerkiksi tekemällä pienempiä ja kestävämpiä heloja sekä minimoimalla materiaalihävikkiä.

Tekniikan innostamaa muotoilua

Tärkeä osa työtämme on pysyä kartalla uusimmista teknisistä aluevaltauksista. inspiroidumme usein täysin eri alojen tekniikasta, jota hyödynnämme uusissa tuotteissamme. Esimerkiksi vuoden 2012 Ranta-mallistollamme rikoimme uusia rajoja ja käytimme ainutlaatuista prosessia, jossa keraaminen piirturi teki kuvioita lasiin.

Vaadimme itseltämme paljon ja haluamme olla kestävä tavarantoimittaja, joten myös tuotteiltamme voi vaatia kestävyyttä. Kestävyyden takaavat tyylipuhdas muotoilu ja älykkäät toiminnot, joita on helppo käyttää. Lisäksi olemme tarkkoja siitä, että käytämme materiaaleja, joiden ympäristövaikutus on mahdollisimman pieni.