On aina oikein ajatella toisin.

Haluamme tehdä kaiken yhä paremmin, yhä toimivammaksi, vieläkin tyylikkäämmin. Tämä ajatus on aina ollut toimintamme kulmakiviä. Laatu ja käyttömukavuus ovat suunnittelutyömme tärkeimpiä lähtökohtia. Tyylikkäät suihkutilakalusteemme soveltuvat erinomaisesti niin isoihin kuin pienempiinkin kylpyhuoneisiin.

Sanka Oy on vuonna 1950 perustettu suomalainen teollisuusyritys. Meillä on pitkä historia design-muovituotteiden valmistamisesta ja innovatiivisesta yhteistyöstä suomalaisten huippumuotoilijoiden kanssa. Moni suomalaisen muotoilun klassikoista onkin valmistettu Sankan toimesta, kuten alkuperäiset Lokki- ja Modern Art -valaisimet. Samalla tinkimättömällä asenteella olemme valmistaneet ensiluokkaisia suihkutilakalusteita jo useiden vuosikymmenten ajan.

Nykyisen mallistomme juuret ulottuvat vuoteen 1970, jolloin aloitimme suihkutilakalusteiden valmistuksen. Sittemmin olemme keskittyneet laadukkaiden suihkutilakalusteiden valmistamiseen ja niiden markkinointiin omalla Sanka-tuotemerkillämme.

Suihkutilakalusteiden valmistajana olemme saavuttaneet vakaan markkinajohtajan aseman Suomessa. Haluamme palvella asiakkaamme monipuolisesti, ja siksi olemme täydentäneet tuotevalikoimamme lanseeraamalla skandinaavista muotoilua edustavat LINC, SYNC, SLIDE, BRIC ja ARC tuotesarjat. Korkea toimitusvarmuutemme perustuu tehokkaaseen jakeluun ja joustavaa asiakaspalveluun. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Taattua Projektiosaamista.

Tyylikkäät suihkutilakalusteemme soveltuvat erinomaisesti isoihin ja pienempiinkin kylpyhuoneisiin, ja niitä valmistetaan pienissä ja suurissa erissä. Toimitamme suihkutilaklusteita vaativiin julkitiloihin, kuten hotelleihin ja vapaa-ajan kohteisiin.

Olemmekin tunnettuja projektiosaamisestamme - asiakkaitamme ovat muun muassa Suomessa tehtyjen luksusristeilijöiden valmistajat. Maailman suurimmat risteilyalukset, Oasis of the Seas ja Allure of the Seas, on varustettu Sankan suihkutilakalusteilla.

Tuotanto- ja toimistotilamme sijaitsevat Loviisassa, omistamassamme kiinteistössä. Kuulumme pohjoismaiseen Vanna Group -konserniin ja valikoimaamme kuuluu myös sisaryhtiömme valmistamia suihkutilakalusteita.