SYNC

Tilantuntua ja esteetöntä kulkua

SYNC-sarjan pelkistetty muotoilu avartaa pientäkin suihkutilaa. Sen suihkuseinät ovat suunniteltu arjen sujuvuutta silmällä pitäen. Suihkuseinien tarkoin harkitut toiminnalliset ratkaisut mahdollistavat esteettömän liikkumisen suihkutilan käyttövaatimuksista tinkimättä. Kotimaisen SYNC-sarjan monipuolisesti muunneltavat tuotteet sopivat mitä erilaisimpiin suihkutiloihin ja ne ovat vapaasti yhdisteltävissä keskenään. 

 

SYNC-suihkuseinät

Kaikki SYNC-sarjan suihkuseinät tehdään 6 mm:n karkaistusta turvalasista. Vakiokokoisissa tuotteissa lasivärit ovat kirkas ja savu. Muita lasivärejä on saatavana erikoistilauksena. Kiinteän SYNC 30-seinän lasin sijaan voi myös valita Polaris-polystyreenilevyn

Miltei kaikki SYNC-tuotteet voidaan tehdä erikoiskorkeana, poikkeuksena SYNC 33. SYNC-seinät voi asentaa myös levennysprofiilin kanssa, jolloin putkien läpivientimahdollisuus kasvaa 35 mm:sta 85 mm:iin. Kaikki SYNC-sarjan seinät voi asentaa RUUVITON-kiinnitysmenetelmän avulla, rikkomatta seinien pintamateriaalia ja vesieristettä.

SYNC-suihkukulmat

SYNC-sarjan suihkuseiniä voi vapaasti yhdistää toisiinsa ja näin luoda yksilöllisiä ja tilaan suunniteltuja suihkukulmia. Esimerkiksi kahden SYNC 32 -seinän suihkukulmaa voi tarvittaessa taittaa kokonaan kasaan jolloin tila vapautuu muuhun käyttöön.