ARC

Arkkitehtien suosikki.

ARC-sarjassa keskeistä on puhdas ja pelkistetty muotokieli. Se sopii erityisesti sinulle, joka olet esteetikko viimeistä piirtoa myöten ja arvostat sitä, että kaikki sopii yhteen: pyyhekuivaimista ja pikkukoukuista aina suihkuseinän heloihin ja kylpyhuoneen kokonaisuuteen. ARC-sarja on kauttaaltaan minimalistinen, ja sen yksityiskohdat puhuvat samaa puhdasta muotokieltä. Kaikki sarjan yksityiskohdat ovat kiiltävää kromia. Osittain kyse on estetiikasta, mutta kromi on ennen kaikkea erittäin korroosionkestävä ja pitkäikäinen materiaali.  

  

ARC-suihkuseinät

ARC-sarjan muotokielessä puhuvat pelkistetyt muodot ja puhtaat linjat. Keskiössä on 8 mm:n paksuinen lasi yhdistettynä kauniisiin, itse suunnittelemiimme heloihin. Kaikki ARC-sarjan suihkuseinät ovat saatavana mittatilauksena, joten ne voidaan leikata myös vinoon seinän tai katon kulmien mukaisesti.

Suihkuovien saranoissa on käytetty yksinkertaista mutta tarkoin harkittua designia. Saranat on jousitettu eikä niitä tarvitse huoltaa, ovien sulkuasentoa voidaan säätää +/- 90 astetta.

ARC-sarjan hillittyä ulkomuotoa korostaa se, ettei suihkuihin kuulu vakiona magneetti- tai tiivistelistoja (ks. mallikohtaiset tiedot).

ARC- pyyhekuivaimet

Yhtenäisen muotokielen takaamiseksi design- ja tuotekehitysosastomme on kehittänyt täydentäviä pyyhekuivaimia joissa on sama minimalistinen muotoilu. Kokonaisuus on täydellinen, kun kaikki osat heloja, koukkuja ja pyyhekuivaimia myöten sointuvat kauniisti yhteen.