LINC

LINC-mallistossa kova ja pehmeä ovat täydellisesti tasapainossa.

Tasapainoinen LINC-sarja sopii sinulle, joka pidät loppuun asti harkitusta muotoilusta, mutta asetat kuitenkin toimivuuden etusijalle. LINC-sarjassa kohtaavat tasaiset ja pyöristetyt pinnat sekä pehmeys ja kovuus. Kaikki kehykset, vetimet ja yksityiskohdat ovat alumiinia. Voit valita alumiinin pintakäsittelyn kolmesta tyylikkäästä vaihtoehdosta: kiiltävä, mattaharjattu tai valkoinen. Lisäksi olemme kehittäneet Ruuviton-kiinnitysmenetelmän, jonka avulla seinäprofiilit voidaan liimata seinään erityistä asennussarjaa käyttäen.


 

LINC-suihkuseinät

Mallistoon kuuluu monia erilaisia valmiita ja mittatilauksena valmistettavia suihkuseiniä, joiden muotoiluvalikoima on erittäin kattava – voit valita lasit, kahvat ja vetimet sekä profiilien viimeistelyn erikseen. Malliston yksityiskohdat ovat alumiinia, ja voit valita pintavaihtoehdoista joko kiiltävän, mattaharjatun tai valkoisen.

LINC-malliston suihkuseinien huomaamattomat vaihdettavat tiivistenauhat tekevät suihkutilakalusteesta erityisen helposti puhdistettavan.

Malliston näyttävät kaksi metriä korkeat lasiseinät tuovat suihkutilaan paljon avaruutta. LINC-valikoimassa on monia erilaisia suihkumalleja sekä vakiokokoisina että mittatilauksena.

LINC-pyyhekuivaimet

LINC-mallistoon kuuluu myös yhteensopivia pyyhekuivaimia, jotka tuovat persoonallista ilmettä kylpyhuoneeseesi.