Tiivisteet

Täydellisesti sopiva tiiviste, joka on helppo vaihtaa!

Ajan mittaan kaikkien tiivisteiden joustavuus heikkenee ja ne voivat värjääntyä vesi- ja saippuajäämien ym. vaikutuksesta. Onneksi voit vaivatta vaihtaa sekä magneetti- että laahustiivisteet uusiin ja näin säilyttää suihkutilakalusteesi raikkaana ja kauniina. Mutta millaisia tiivisteitä on olemassa, ja mistä tiedät mitkä sopivat juuri sinun suhikutilakalusteellesi?

Laahustiivisteet - tiivistävät seinän alareuna lattiaa vasten.

Lasireunan ja lattian välinen laahustiiviste kuuluu useimpiin suihkutilakalusteisiimme. Laahustiiviste estää veden valumista suihkutilan ulkopuolelle suihkun aikana. Jos lattiakaato on riittämätön ja vesi kaikesta huolimatta pääsee valumaan suihkutilakalusteen ulkopuolelle, voit hankkia 50 millimetrin erikoiskorkeat laahustiivisteet, katso Servicekit 50.

Magneettilistat ovien väliin.

Magneettilistat ovat esimerkiksi kahden ovien väliin asennettavat tiivisteet. Niillä estetän vettä valumasta suihkun ulkopuolelle ja varmistetaan ovien kunnollinen kiinnittyminen toisiinsa. Jos haet tämän tyyppistä tiivistettä, katso Servicekit 30.

Yksittäiset sekä erikoiskorkeat mallit

ARC ja LINC -sarjojen 9, 54 ja 62 -mallien magneettitiivisteitä sekä LINC malli 2 ja 5 pystytiivisteitä koskevissa asioissa, ota yhteyttä Sankan asiakaspalveluun. Voit myös tilata magneettitiivisteet kalusteelle joka on korkeampi kuin 2000 mm.