Lasi

Lasivaihtoehtomme ovat suunniteltu sopimaan miltei kaikkiin unelmasuihkutiloihin

Käytämme vain karkaistua lasia

Karkaistu lasi on huomattavati tavallista lasia lujempaa. Jos se kuitenkin rikkoutuu, se murenee pieniksi tylppäreunaisiksi paloiksi eikä teräviksi sirpaleiksi. Karkaistu lasi on siten turvallista, mikä on tärkeää erityisesti lapsiperheissä. Laadun takaa myös se, että kaikki lasimme valmistetaan S-EN 12150 ja SFS-EN 12150 -standardien mukaisesti.

Käsityö suihkutilakalusteesi lasien takana

Lasi karkaistaan sen jälkeen kun se on leikattu muotoonsa, reunat ovat käsitelty ja kahvojen sekä helojen aukot tehty. Karkaisu tarkoittaa, että lasi kuummennetaan nopeasti noin 800 asteeseen jonka jälkeen se jäähdytetään. Kaarevat lasit saavat samalla muotonsa niiden alla olevien muottien avulla. Prosessi antaa lasille pintajännitteen, jonka ansiosta lasi on noin 8 kertaa kestävämpi kuin karkaisematon lasi. Karkaisun jälkeen lasia ei voi leikata ilman että se hajoaa. Siksi on tärkeää että kaikki tilauksen yhtyedessä antamasi mitat ovat tarkkoja.

Lasivaihtoehtomme

Kirkas

Läpinäkyvä lasi, jota on saatavana  tiettyihin malleihin myös Timeless® -suojakäsittelyllä.

Frost

Läpikuultavan Frost-lasimme pintakäsittely tehdään keraamisella valssauksella.

Opaali Frost

Perinteisestä Frost-lasista poiketen, Opaali Frost-lasimme valmistetaan ilman rautaoksidia. Tämän ansiosta lasista puuttuu lasin ominainen vihertävä sävy.

Raita

Kirkas silkkipainettu lasi, jossa 2 x 470 mm huurretut alueet, joiden välissä on 15 mm kirkas raita. Ilmavan kirkkaan lasin ja hienotunteisen huurteen kaunis tasapaino.

Savu

Läpivärjätty harmaa lasi.