Nupit ja vetimet

Millaiset vetimet haluat uuteen suihkuseinääsi?

Useimpiin suihkutilaratkaisuihimme voi valita kyseiselle sarjalle suunniteltujen reikävetimien ja kahvavetimien välillä. Vetimet ovat suunniteltu, tuotettu, kasattu ja laatuvarmistettu Pohjoismaissa, ja siksi olemme ylpeitä voidaksemme merkitä ne "Nordic Craftmanship" -leimalla.

Vetimemme toimivat myös tuotteidemme tuotemerkkinä. Vasta kun olet tarpeeksi lähellä avataksesi ovea ja näet yksityiskohtien viimeistelyn ja laadun näet tunnusmerkkimme, hienotunteisen punaisen SANKA-viirun; lasin ja vetimen väliin sijoitetun ohuen punaisen tiivisteen. Tämä osoittaa että kyseessä on korkealuokkainen SANKA-tuote.

Tärkeää tietää vetimiä valitessasi

ARC-sarjan ratkaisujen vakiovedin on neliskulmainen ARC-reikävedin. Jos haluat tuotteesi kahvavetimillä varustettuna, sinun on ilmoitettava tämä tilauksen yhteydessä. Tämä siksi, että kahvavedin vaatii toisenlaiset reiät kuin reikävedin, ja näitä ei voida tehdä lasiin karkaisun jälkeen.

LINC-sarjan ratkaisujen vakiovedin on pyöreä LINC-reikävedin. Jos haluat tuotteesi kahvavetimillä varustettuna, sinun on ilmoitettava tämä tilauksen yhteydessä. Tämä siksi, että kahvavedin vaatii toisenlaiset reiät kuin reikävedin, ja näitä ei voida tehdä lasiin karkaisun jälkeen.

 

 

Reikävedin neliö

Reikävedin pyöreä

Kahvavedin neliö

Kahvavedin pyöreä

Kromi

Kiiltävä
Mattahopea
Valkoina

Kromi

Kiiltävä
Mattahopea
Valkoina