Timeless®

Tavallisen suihkulasin pitämistä puhtaana voi olla ajan mittaan vaikeaa. Tämä johtuu kovan veden, puhdistusaineiden ja jopa päivittäin käytettävien saippuoiden ja sampoiden vaikutuksesta lasipintaan. Timeless® on patentoitu menetelmä, joka suojaa pinnan pysyvästi. Siksi lasipinta on helppo pitää puhtaana ja siistinä vuodesta toiseen vähällä vaivalla.

Pinnan pysyvä suojaus helpottaa lasin puhdistamista

Lasi on luonnollinen materiaali, joka on valmistettu sulasta hiekasta. Siinä on paljon pieniä huokosia, joihin voi ajan mittaan kertyä erilaisia jäämiä ja likaa. Timeless® -lasin pintaa suojataan valmistuksen yhteydessä ionisuihkun avulla. Tässä patentoidussa menetelmässä lasipinta saa pysyvän päällysteen, jolloin siitä tulee tasainen ja se on helppo pitää puhtaana vuodesta toiseen. 

Timeless® -lasin puhdistusohjeet

Pehmeä rätti tai sieni ja tavallinen lasinpuhdistusaine on ainoa jota tarvitset lasin yleiseen puhdistukseen. Seuraa lasinpesuaineen valmistajan antamat kirjalliset ohjeet. Huuhtele aina puhtaalla vedellä puhdistusaineen käytön jälkeen. Ota huomioon, että jotkut puhdistusaineet voivat vahingoittaa profiileja ja heloja.