Suihkuseinän puhdistus

Kylpyhuonekalusteiden huolto ja puhdistus.

Suosittelemme suihkutilakalusteen hoitoa jotta se pysyy raikkaana kauan. Lasin pinnassa on pieniä huokosia, jotka voivat ajan mittaan kerätä likaa ja saippuajäämiä, erityisesti jos suihkuveden kalkkipitoisuus on korkea. Lasia kannattaa huoltaa säännöllisin väliajoin jotta se säilyttää kirkkautensa.

Lasien, profiilien sekä helojen puhdistus

Tehokkain ja ympäristöystävällisin tapa pitää lasit puhtaana on kuivata ne kumilastalla tai kuivata ne pehmeällä liinalla. Näin vältyt turhista kalkkisaostumista.

Perusteellisempaan pesuun suosittelemme hellää pesuainetta. Voit käyttää erillistä, suihkutilakalusteille suunniteltua pesuainetta, mutta myös ikkunanpesuaine tai tavallinen astianpesuaine sopivat hyvin tarkoitukseen. Huuhtele aina puhtaaksi vedellä ja kuivaa kumilastalla tai pehmeällä liinalla.

Pinttyneeseen likaan suosittelemme etikkapohjaista pesuainetta. Lue pesuaineen käyttöohjeet huolellisesti. Huomioi, että puhdistusainetta sisältävät sienet tai hionta-ainetta sisältävät pesuaineet voivat naarmuttaa sekä lasipinnat että kromatut profiilit ja helat.

Hankalat kalkkisaostumat voidaan poistaa lämpimällä (50 astetta) talousetikalla. Liota tahraa 3-4 minuuttia ja huuhtele puhtaaksi vedellä. Jos tahrat ovat hankalat voit uusia käsittelyn. Huom! Älä anna etikan osua profiileihin tai heloihin niiden värjääntymisen ehkäisemiseksi.

Jos haluat vähentää siivoukseen menevän ajan minimiin, valitset suihkukalusteesi CristalGuard®-pinnoitteen. CristalGuard® on ainutlaatuinen patentoitu tekniikka joka sinetöi lasipinnan huokoset ja helpottavat sen pitämistä puhtaana sekä säilyttää lasin alkuperäiskiillon. CristalGuard® on pinnoite, jota poltetaan lasiin sen karkaisun yhteydessä. Tämä takoittaa että sinun ei koskaan tarvitse lisätä pinnoitetta lasiin.

Valumarmorisen suihkualtaan puhdistus

Valumarmorin sileällä pinnalla on gel-coat -suojakerros. Puhdista tämä pinta kostutetulla liinalla tai hyvin hellällä pesuaineella. Kiillon lisäämiseksi voit käyttää kiillotusainetta tai autovahaa ilman hiovia ainesosia. Seuraa tuotteen ohjeet tarkkaan. Säännöllinen huolto antaa altaalle kestävän kiillon vuosiksi eteenpäin. Älä koskaan käytä happoja, ammoniakkia, vahvoja ja/tai hiovia pesuaineita, kloriittia tai kaustista soodaa altaan puhdistamiseen. Huomioi myös, että terävien esineiden käyttö altaassa voivat vahingoittaa pintakerrosta.

Muu huolto

Tiivistelistat ovat kulutustuotteita joita normaali tuotetakuu ei koske. Tiivisteen vaihtaminen on hyvin helppoa. Voit tilata suihkutilakalusteeseesi sopivan tarvikepakkauksen, Servicekit, jälleenmyyjäsi kautta tai suoraan Sankan asiakaspalvelusta.