Kylpyhuoneen sisustus

Kylpyhuoneen suunnittelun 9 askelta.

Oletko aikeissa rakentaa tai remontoida kylpyhuonettasi? Tässä muutama vinkki joilla varmistat onnistuneen ja viimeistellyn lopputuloksen.

1. Ajattele kokonaisuutta

Kokonaisuus on aina enemmän kuin osiensa summa. Tämä pätee myös kylpyhuoneeseen. Huolella suunniteltu suihkutilaratkaisu on hyvä lähtökohta kylpyhuonetilan optimaaliseen käyttöön. Kiinnitä huomiota tilaan kokonaisuutena. Yksittäinen kaluste voi näyttää hyvältä erillisenä, mutta yhdistettynä eri muotokieltä edustavien tuotteiden kanssa kokonaisuus saattaa muodostua levottomaksi. Turvallisinta on valita tilaan tuotteita samasta tuoteperheestä. Näin varmistat kokonaisuuden toimivuuden sekä tilan harmonisen tunnelman. Sankan designsarjoista löydät varmasti juuri sinulle sopivimman ratkaisun. 

2. Huomioi lattiakaadot

Kun aloitat kylpyhuoneen suunnittelun sinun tulee myös tutustua rakenteisiin kunnolla. Miltä pohjaratkaisu tulee näyttämään? Missä lattiakaivo sijaitsee? Onko kylpyhuoneessasi vinokatto? Huomioi myös että monet suihkutilaratkaisut edellyttävät oikeanlaisia lattiakaatoja. Eri suihkutilamallien piirustukset löydät kotisivuiltamme. Lattiakaatoa koskevat suositukset saat paikkakuntasi rakennusvalvonnalta. 

3. Valitse ratkaisu

 

Kaikki SANKA-suihkuseinät täyttävät tiukimmatkin laatuun, toimivuuteen ja suunnitteluun liittyvät vaatimukset. Vasemmalla näkyvä symboli tarkoittaa sitä, että suihkutilakalusteen mittoja voidaan muokata ilman lisäkustannuksia. Suihkuverstaassa voit tutustua eri suihkutilakalusteiden mitoituksiin, tilavaatimuksiin sekä hintoihin. Voit kätevästi suunnitella oman suihkutilaratkaisusi suihkuverstaassamme.
 

4. Mittaa kylpyhuone

Mittaa koko kylpyhuone kun kaakelointi on valmis. Tee mittaukset millimetrin tarkkuudella ja kirjaa kaikki mitat muistiin. Sinulle voi myös tarjoutua uusia mahdollisuuksia kun kylpyhuonelalan ammattilainen pääsee tutustumaan suunnitelmiisi.

5. Suihkuseinän valmistus aloitetaan

Suihkutilakalusteesi valmistus alkaa kun olemme saaneet tilauksen jälleenmyyjältä. Jos olet valinnut mittatilausratkaisun, joka vaatii piirtämistä, täytyy sinun hyväksyä piirustukset allekirjoittamalla ne ennen kuin lasien valmistusta aloitetaan. Jokainen suihkutilaratkaisu valmistetaan ja pakataan käsin omilla tehtaillamme Loviisassa ja Malmössa. Näin siksi, että voimme kontrolloida koko tuotantoketjua alusta loppuun. Asiantuntijamme varmistavat huolellisesti erityisesti vinoon leikatut suihkuseinät sekä muut erikoisratkaisut jotta voimme varmistaa, että lopputulos vastaa piirustusta 100%!

6. Suihkuseinä toimitetaan

Tilaus lähtee tehtaalta 3-25 päivässä tilauksesi vastaanottamisesta liikkeeseen, johon teit tilauksen. Tavanomaiset toimitusaikamme ilmoitetaan hinnastossa kunkin mallin yhteydessä. Erikoistilaus voi kestää pidempään - saat lisätietoja jälleenmyyjältäsi.

7. Asennuksen aika

Miten kätevä olet käsistäsi? Pyrimme tekemään suihkutilakalusteistamme mahdollisimman helppoja asentaa, ja usein selviät asennuksesta hyvin ystävän avulla. Jotkut malleistamme vaativat tottuneemman asentajan, ja silloin suosittelemme keskustelemaan liikkeen kanssa eri vaihtoehdoista. Useat jälleenmyyjät tarjoavat sinulle myös asennuspalvelua.

8. Pidä huolta suihkuseinästä

Onnittelut uuden kylpyhuoneesi johdosta. Toivomme että tulet nauttimaan siitä monta vuotta! Osoitteessa www.sanka.fi/hoito-ohjeet löydät käytännön neuvoja, joiden avulla pidät suihkuseinän raikkaana monta vuotta.

9. Suihkuttele huoletta pitkän takuuajan turvin

Tuotteemme ovat erittäin laadukkaita. Meillä on pitkä kokemus omasta tuotannostamme, ja valvomme koko tuotantoketjua. ARC-, LINC- ja KARIBIA -tuotesarjojen suihkuseinillä on 15 vuoden takuu valmistusvirheiden varalta. Lue lisää takuustamme.