Suihkuseinän putkiläpivienti

Onko kylpyhuoneessasi putkien pintavedot juuri siellä, mihin haluaisit asentaa uuden suihkuseinäsi. Tämä ei ole ongelma. Kaikissa LINC-suihkuseiniemme profiileissa on 35 mm läpivientimahdollisuus. Karibia-suihkutilakalusteiden profiileissa on 25 mm läpivientimahdollisuus putkille, ja useimpiin tuotteisiin voit tavittaessa tilata lisäprofiilin joka mahdollistaa isomman putken läpivientiä.

LINC-suihkutilakalusteet

Kaikissa LINC-suihkutilakalusteissa on 35 mm läpivientimahdollisuus profiileissa. Jos putket ovat paikoillaan jo kalusteen asennuksessa, voit tehdä loven profiiliin putkien kohdalta. Sujuvinta on kuitenkin asentaa suihkutilakalusteen ensin ja porata reiät profiiliin jälkikäteen. Muista kuitenkin että saranan takaosaan kannattaa tehdä lovi jotta ovea voi nostaa pois esimerkiksi tiivisteiden vaihdon yhteydessä. Samat ohjeet koskevat KARIBIA-sarjan suihkutilakalusteita.

ARC-suihkuseinät

Kun ostat ARC-sarjan suihkuseinää, sinun on annettava tarkat mitat putkien läpivientiä varten tilauksen yhteydessä. Seinään tehdään reiät ja lovet suoraan lasiin valmistuksen yhteydessä.